FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nekem akkor is bejött az Evangelion -_- jó mondjuk Shinjinél unszimpatikusabb szereplővel még nemigen találkoztam O.o Ha rá vagy hangolódva akkor a pszihedelikus villózós rész is jó tud lenni anélkül is hogy bevagy szívva.
Death & Rebirth - szerintem fölösleges volt. (emlékeztetőnek a Death jó de a Rebirth 1 az 1ben az EoE eleje)
End of Evangelion - ez szerintem jó volt... a végével sem tudom mibajod... lehet azért mert befejezetlen? ha figyeltél végig akkor kitudsz valamit találni mi történhetett utána :D
amúgy én a pénzhiányról úgy olvastam hogy a végére fogyott el, de aztán megint pénzhez jutottak vagy mi és akkro gyártották le a felsoroltakat.
Nekem beött hogy ilyen kis extra lett... jó lett volna persze ha a főszereplő normális meg kiveszik az ilyen pszihós részeket, de akkor egy tucat akcióanime lett volna ...
Mély filozófiai tartalom: bármibe belelehet mesélni a mély filozófiai tartalmat...
Még valami: Miért van az hogy az ilyen agyonhypolt cuccoknál ilyen éles határ van az emberek között? (konkrét példa: eva, elfen lied) szal egyik tábor imádja, másik utálja... egy "normál" animénél meg jobban megvan azért osztva és átmenetesebb...