kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gábor
    No, jöjjön egy kis Blood+ beszámoló.

Mivel a bannerban láttam meg először a címet, így gondoltam, hogy rossz nem lehet! Hát igazam volt!

Sokat így nem írok, csak néhány meghatározó dolgot, és egy negatívumot. Íme:
    A történet, a látvány és akciók kidolgozása mesteri, a zene fantasztikusan hangulatos! Ha valaki tud linket az OST-hez, az nagyon sokat segítene rajtam, ha megosztaná!

A karakterek közötti kapcsolat folymatosan fejlődik, fokozatosan tudunk meg háttérinfót a főbb szereplőkről és kapcsolatukról, habár egy-két dolgot a végéig nem fejtenek ki, pl.:

SPOILER!

Kai érzelmei, Jahana érzései -mikor vált a riporterre, ha egyáltalán véglegesen vált, Julia és David kapcsolatának kibontakozása.

SPOILER vége

Az egyetlen negatívum, ami nagyon enyhén spoiler kategória: a Red Shield balfaszkodása néhol kriminális mértéket ölt, akárcsak Saya és Haji képességeik 100%-os kihasználásának a hiánya.

Végeredmény:
    Gyanítom, hogy az itteni törzsgárda nagyrésze már látta, és azért került a bannerba, azért úgy érzem, hogy ha találunk egy nagyszerű sorozatot, arról mindenképpen írnunk kell, így tettem én is.

Mind az ötven rész lekötött, alig bírtam szabadulni a sorozattól, sajnálom, hogy vége.
    Ha lesz folytatása biztos vevő leszek rá!