FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
_Vegeta_ #15519 En ertem mit mondasz, te nem fogod az en mondandomat. :)
Minden film egyben valosag is es fantazia is, de miutan hus-ver emberek jelenitik meg a tortenetben szereplo karaktereket igy az egesz a realitas talajara lep, legalabbis latvanyban. Errol beszelek. Egy anime/manga sosem tud a realitas talajara lepni, hiaba valosag esetleg a tortenet is az mindig rajzolt marad.
filozófiai kérdések felvetésére
Filozofiai kerdeseknek mi koze van a latvanyhoz? (hiszen most arrol beszelunk, hogy en keptelen vagyok egy rajzolt karaktert olymód komolyan venni, hogy az nekem az elet hatalmas kerdeseirol filozofaljon)
Jagi:
Nem egymas velemenyet akarjuk megvaltoztatni, annak semmi ertelme. Eszmecsere folyik. ;)
Szeretem az elnagyzolt karaktereket, de nem tudom komolyan venni oket, errol szol most a fáma. :)
Nemszeretnem megtudni mikor meg WC-re, szereti-e a pizzat vagy ki a peldakepe. Ezek lenyegtelen dolgok, azok a fontosak amik valamien szempontbol fontosak a tortenet megertesehez. Pl Megtudunk valamit a szereplorol ami konnyen atcsaphat egy komikus jelenetre, vagy egy meghato jelenetre, vagy elobbreviszi a tortenetet.
"Jellem nélkül egy karakter nem él, legyen ember vagy rajzfilmfigura, tök mindegy."
Termeszetesen.. de nincs olyan hogy valamien szereplonek nincs jelleme, egy ido utan a jellem akaratlanul is kialakul.