kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • _Vegeta_
    Tehat a manga sokkal alkalmasabb barmien tortenet elmeselesere mert olcsobb (rajzolni barmit meglehet). Ennyi a mondandod ha jol ertem, de javits ki ha nem.

En mashogy gondolom, egy film sokkal konnyebben komolyan veheto mivel az a valosagot abrazolja(jobb esetben), nem pedig elnagyzolt karaktereket vagy vegletekbe meno szemelyisegeket.

Beast: Azt nemertem ha film akkor miert mindenkinek egybol California meg amerika jut eszebe. Az amerikai filmipar a vilag filmiparanak egyre kevesebb szazalekat teszi ki, persze igyis az egyik legnagyobb de hanyatlas van az a lenyeg. :)
    Ajanlom megnezesre a windstruck (내 여자친구를 소개합니다 Nae yeojachingureul sogae habnidac) filmet, iszonyat hosszu de megeri megnezni. Ha azon nem konnyezel nem is vagy ember. :)

Jagi: Nemnagyon tudom hovatenni ezt a postodat. :)