kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • _Vegeta_
    Orok hiba, a hentaik 80%-a tomenytelen poen. ^_^
    Csocso: A hentai jelentese is abnormalitas, de legalabb poenosak, aki komolyan veszi azzal valami nincs rendben agyilag. :) A mondandom utolso reszere figyelj "mondjuk elsimerem a Hentaikat nem mindenki gyomra fogadja be. :)"

Névrokon öö izéé Gábor: Szerintem nagyon rosszul gondolod, eleve a szinkronszineszet is a szineszet egy mellekaga, az eloszereplos filmekben is a szineszek nem csak majomkodnak mint a cirkuszi eloadok, hanem erosen szineszkednek a hangjukkal is.
    Egyedül a történetírókon múlik, hogy a filozófiai tartalmat át tudják-e adni, a rajzmesterek a körítést gond nélkül adják. Szamomra a "rajzmester" (magnaka amugy:)) es a "tortenetiro" egy es ugyanaz a szemely ha mangakulturarol beszelunk. Ha mar kulonbozik ott mar valami turpissag van. :) (A fo medium itt a manga ugye, nezd meg a mangafeldolgozasokat kozeleben sincsennek az eredetinek. Jójó az azumanga kiveteles, az ilyesmi nagyon ritka. :)) Az eredeti medium ugye a manga nem pedig az anime ezt keverik sokan szerintem.
    "Ezért is félünk sokan az EVA filmtől"
    A feldologazok joresze alulmarad az eredeti mutol, de nem a "színészek, rendezők, modellek, helyszínek" miatt, hanem egyszeruen a medium kulonbozosege miatt. Hiaba lett jo egy gyuruk ura film vagy egy galaxis utikalauz stopposoknak minisorozat (bbc), az eredeti mu szinvonalat ugysem fogja elerni. Egyszeruen mas medium. A starwars konyvek szinvonala nem erik el a filmek szinvonalat, sőőőt.

Jagi: Te se veszed a lényeget. :)
    Hol is jartam? (~_~)