FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #15480 No, itt jön a Kiddy Grade beszámolóm.
Régebben belekezdtem, de az első 6 résznél tovább nem jutottam, viszont a héten A+ -on véletlenül láttam, így be akartam fejezni.
Az animációk és képi világ tetszetős, kellően magas színvonalú, csak ritkán látható hanyagabb rajzolás.
A zene átlagos, semmi kimagaslóra nem emlékszem.
Most jön a lényeg.
Alapvetően, ami engem hajtott, az a sorozat közepétől kibontakozó alapsztori, ami nem rossz, kellően csavaros, habár kevés utalás van a fő történésekre, így a végén, mikor a kirakós darabok a helyükre kerülnek kicsit gyorsnak hat.
A legnagyobb problémám a karakterekkel volt. Jó potenciállal rendelkező szereplők lettek felsorakoztatva, de nem voltak kihasználva. Nagyon sok utalást kapunk a főszereplő múltjáról, de soha nem mélyednek bele a részletekbe.
Ugyanez igaz a karatker interakciókra. Ott is jellemzően jól hasznosítható, mélyebb karakterek fordulnak elő, de egyszerűen nem aknázzák ki a készítők a lehetőséget.
Verdikt.
Egyszer mindenképpen nézhető a grafika és alapsztori miatt, de ne várjátok azt a karakterfejlődést, amit az első féltucat rész előre vetít.