FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #15203 Unatkozom mit csináljak?
A fülembe jutott készülő Higurashi no naku koro ni 2. szezonjáról és el kezdtem gonfolkozni vajh miylen lehet a vége?
A választ egy régebbi enyhe jókedvben írt postom adta meg...
Szóval itt az igazsság! Csak komolyan ne vegyétek...
Íme pár Higurashi ending a régi postjaimból.
1: Amcsi ending...
Rena először sz**á veri Keichi aki a földre kerül, de ekkor megjelenik neki...
1. Satoshi
2. Shion
3. Régi mestere
4. Anyja
5. Chuck Norris
(Nektek tetszőt kéretik kiválasztani.)
És azt mondják neki hogy ne adja fel!
Erre ő felkel és fél kézzel leveri Renát.
2. Mégamcsibb ending. (Végső csata Oyashiro-sama szentélyében. )
- Rena! Te nem vagy ilyen! Tudom, hogy még van benned jóság! Ne add fel! Kűzdj a gonosz ellen!
- Már késő Keichi! (Őrült röhögés.) Már teljesen Oyashiro-samáé vagyok!
- Gondolj a barátaidra! Gondolj rám! Szeretlek Rena! Amióta először kergettél meg a húsvágó bárdal tudtam hogy csak te kelessz nekem!
- Keichi... (Rena megremeg és kissé tisztul atekintete.)
- Rena...
Rena szemiben őrült lángok izzanak fel. Magasra emeli a bárdot. De K1 arcára nézve eszébe jut a sok vidám/kawai/echi nap amit eggyüt töltöttek.
Hirtelen egy félfordulattal elfordul és ordítva Oyashiro-sama szobrába vágja a bárdot. A bárd okozta sebből fény robbanki és kivágja Renát+Keichit a szentélyből, amely elűnik egy lángtengerben.
Rena halottnak tűnik és a falu+főbb szereplők köré+Keichi gyűlnek szomorúul.
Keichi szólítgatja Renát könyek között, aki hirtelen kinyitja a szemét és mosolyog.
A levezetés már képzeljétek el magatok, annyit elárulok hogy rengeteg kawaiság és naplementébe menés van benne...
3 Vég. Másnéven a True Ending
Esetleg Sears katonák megrohanják a várost, mert a szervezetnek Oyashiro-sama erejére fáj a foga. K1 felkapja a ütőt, Mion előhúzza a Berettát, Rena előveszi a baltát és együt végighentelnek egy raklapnyi katonát, majd megkűzdenek Oishi -val aki valójában a Sears főnöke.
Ekkor feltűnik a fotós, és leveszi a szemüvegét és kiderül hogy ő K1 rég eltűnt apja. És feltárja a titktot hogy ez nem a valóság, hanem csak egy az Oyashiro sama által létrehozott illúzióvilág. Ennek tudatában K1 lessz a The One és egy 15 részen át tartó (a la DBZ) csatába keveredik Oisival + Takanóval. Végül győz, és barátaival kijut a való világba, ami a Chobits világa. Itt Mion hirtelen gonoszul nevetni kezd de elüti egy Dél-Afrikai Katonai Rezsim. Mindenki Heppy és mivel ebben a világban divat a többnejűség K1 elveszi Shiont és Renát és boldogan élnek.
The End.
És a következő végigjtátszás előzetesében K1 épp a nagy Cthulhut öli meg egy bézbolütő alakú fénykardal, a Vulkán bolygón, miközben a többiek örmény népdalokat énekelnek a szegény lányról, akinek leszegzték a kezét és ezért inkább asztalnak ált a gonosz Don Pedró birtokán, aki a szépséges dunatarhonyai lápban éldegél egy csapatnyi Aliennel.