kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • madfist
    vagy tegyél fel ffdshow-t és VFW codec configuration/decoder/codecs-nél engedélyezd a DIV3-t

prof william: mivel nézed meg utána, hogy működik? mert pl. a VLC asszem csak default betűket jelenít meg (no szín, no pozíció)

Code Geass: későn kapcsoltam, de hamar utolértem a sorozatot és már nagyon várom a következő részt. Egyszerűen zseniális a cucc. Oké a sztori első butyutának s idegesítőnek hat (jajj már megint leigázták szegény japókat), de aztán egy nagyon izgalmas akciódús anime lesz belőle, tele fordulatokkal. A főhős sem a megszokott fajtából való: gondolkodik nem csak nekirohan az ellennek és majd hátha erősebb lesz mint a többiek. Szal mindenkinek ajánlom aki még nem kezdte el.

egyébként én is egyetértek azokkal akik szerint alacsony a színvonal, pedig abszolút nem vagyok régen itt, csak inkább nem ismétlem el amit már elmondtak...