kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Kicsihuszar olvass vissza kb a 9000 hsz kornyekere. vagy lentebb 8000 kornyekere amig nem kezdtetek el 3-an 4-en spammelni minden faszsaggal a topicot tokeletesen mukodott...

Emlékezhetunk amikor kb 3-4 oldalon más sem ment csak a FOMMUFFO meg idiota gagyogaszas ment minden postban (kb 5 évesek értelmi szinvonalán).. kurvara volt velemenyiras persze..

Nem is tudom az elmult 5000 Hsz-ben hol láttam véleményt bármilyen sorozatról. Vagy nem láttam semmit mert a drága spamhuszárok továbbpörgették a topicot és kedvem sem volt mazsolázni vagy egyszerűen nem volt.

A homokozos dologhoz meg annyit, hogy nem én vettem magamra hanem te én csak közöltem, a véleményemet ami tudtommal még szabad nem? Ha nem tűnt fel kb fél éve mióta bedodbtad ide is az arcodat sajnos már nem nagyon írok, mert csak az elbaszott szarkasztikus üzneteidet kapom vissza, mintha te szartad volna a japán nyelvet és az animerajzolást.

Offenzív stílus: Miért a te mindenkinek beszólok aki nem tetszik, szurkapiszka stílusod jobb mi?? Utalgatsz de nyuszi vagy leírni a véleményedet. hát még alátámasztani.. akivel ebben a topicban vitám volt eddig az te vagy.

Az állandó vitázást meg kikérem magamnbak. 2-szer vitáztam a topic életében. mindkétszer azért mert az ilyen balfaszok mint te elbaszták. ennyi.

húzd már ki a fejedet a seggedből végre légyszíves.

Köszönöm.