FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
sztem nem.
Az európai vámpírok gyűjtőhelye köztudottan a kárpátmedence.
(ha a WoD-ot vesszük alapul. A White Wolf által kreált World of Darkness)
Bécs: Tremere főhadiszállás
Erdély: Tzimise
Tehát a létező 13 klánból (a WoD szerint) 2 itt van.
A Lasombrák Spanyolok
Ezeket csak azért írtam le, mert jó sokan vannak ám az euban ahhoz képest.
Továbbá ne feledjuk Drakula legendáját ami ugye Erdélyi történet.
Mivel Erdély régen Magyarországhoz tartozott (ezt most had' ne... mindenkinek más a véleménye erről)
valszeg megnézték Mo. fővárosának a nevét és hát megjelenítés szinte ez lett belőle. Sztem tudatos volt :)
a "csövesek az utcán" az a rendőrös emberverés annyira jellemző. Engem személy szerint elszomorított. Érdekes képet fest az országról mégha elméletben fiktív is a dolog. Ahogy azt mondták is, régen virágzott a város... ma ott vagyunk hogy az emberek félnek kimenni az utcára mert "tüntetőnek" nézik őket, ha kettőnél többen vannak... érdekes
Az anime-nek nagyon jó hangulatuk van, nagyon a kedvenceim közé fog kerülni azt hiszem. DE, várjuk ki a végét.
Az inkvizítorok sztem kurvajól néznek, ki szépek a helyek, az effektek ott vannak ahol kell semmi felesleges amcsi szar, nem estek át a ló másik oldalára. számtalanaszor volt már olyan, hogy, nem láttam az eseményt, mert mindenhol villogtak meg szikráztak meg minden és a lényeg elveszett.
A trabi Race is bejött, csak a hangja volt fura :) lehet v6 volt benne^^
de el kell nézni ezt nekik valszeg nem hallották a 2 ütemű csodák hangját túl soxor :o)