kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Cat #13758
    Csorog a Miyazaki gyüjtemény - már a fele leért.

Megnéztem hajnalban a Laputa-t, az egyik első darabot. '86-os, és a rajz teljesen olyan mint a Nils Holgersoné (nemtom miért jutott ez eszembe közben, talán az orrok látványa miatt :))
    Aranyos mese, tizévesen biztos még jobban élveztem volna, de így se volt rossz. Nem igazán értettem, hogy egy tizéves kislány és egy kisfiu hogy vonzodhat egymáshoz, én abban a korban speciel utáltam a lányokat mint a szart :) Itt meg simán kijelentik, hogy "szerelmes vagyok".

Laputa kastélyától többet vártam - tisztára mint egy utifilm, megnézik, körbemutatják, de igazán értelme nincsen, többet lehetett volna kezdeni vele. A kalózok öregasszony főnöke képileg tökugyaúgy volt megrajzolva, mint a két évvel ezelőtti Vándorló palota öreglánya, 20 év alatt semmit nem változott a stílus - amellett, hogy tökéletesen megfelelő, ez azért valahol lehangoló, zéró fejlődés történt.

Persze mindezen kritikák ellenére érdemes megnézni.