kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Hmuda
    Nos, vehetjük úgy, hogy megnéztem a Hale Nochi Guu-t is (egy kis fájlrendezésbeli kavarás miatt két résszel előbb néztem meg a FINAL utolsó epizódját ).

Egész kellemes vígjátéksorozat. Guu mindig kiszámíthatatlan és hihetetlenül előre gondolkozik mindig, hogy hogyan hozza össze azokat a szituációkat amik Harét teljesen kiidegelik (bár mindig tanul belőlük valamit).

Az opening sajna pont úgy romlott ahogy haladt a sorozat. Az eredetiben nagyon tetszett, a DELUXE-ban már so-so lett a feldolgozása, a FINAL-ban pedig egy eléggé generic-anime-opening muzsikát sikerült csak összehozniuk. :-(

A kedvenceim a dzsungellakók elég morbid étkezési szokásai voltak. Ahogy annak a fehér növénynek kinyomják a szemét és kiszívják a nedveit, az elég durva, de az i-re a pontot a pokuték tették fel (Hare takarítja a dolgokat és az egyik kezében egy félig megevett, lábnélküli pokute lengedez, nem is beszélve mikor a doki egy megsütött példánnyal hadonászik miközben magyaráz valamit >.<). Pedig szerintem irtó aranyosak, a vicces jelenetekben szinte mindig van egy-két pokute elrejtve amolyan slusszpoénnak. ^.^