FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
mikusmate #13242 Na ha már mindenki, akkor én is :P
Én 19 vagyok (még 4 hónapig), és való igaz, hogy Dragon Ball volt az első, amit néztem, de akkor még azt sem tudtam, hogy mi fán terem az az anime :) Egyszer egy ismerősömnél megnéztük a Szentjánosbogarak Temetőjét (angol címe talán Graveyard of the Fireflies - hátha így többet mond). Ez volt a legelső, amit abban a tudatban néztem meg hogy anime. A második a Vampire Hunter D volt, ami azóta is a kedvencem maradt. Aztán láttam az Animatrixot, ez után kezdődött el az igazi érdeklődés az animék iránt, ez olyan 1-1,5 éve lehetett. Elején főleg az egészestés filmek vonzottak (Wonderful Days, GITS 1-2, stb...), de mostanra már minden, ami jó :D Első sorozatom ezután a Bleach volt (megtaláltam egy-két részt a kolesz hálózatán), és jött sok más (Shingetsutan Tsukihime, Hellsing, One Piece, He is my master és még van egy pár). 1 éve még úgy voltam vele, hogy a Bleachből napi akár 20 részt is megnéztem (aztán beértem a végét elég gyorsan XD), de mostmár azért egy kicsit visszafogtam magam.