kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • biomage
    ha már mindenki ilyen hoszú vállaszt irt akkor én is modositom az irásomat :)

28 éves vagyok és biztos még sokkáig fogok nézni animet :)
    az elsö letöltöt animem a 3x3 eye volt a usteamröl utána az azumanga jött, én is láttam nils holgersont és amikor vége lett nagyon szomorú voltam, a kedvencem talán azumanga és a dragonball egy jelenete amikor songohan legyözi cellt, seth láttad azt a részt? aki nem látta néze meg az a legjobb rész a dragon ball Z böl, lássuk csak mit felejtetem el ja meg van, mikor kezdtem megkedvelni az animet?, hát amikor megvettem a mühold vevöt és az RTL II néztem pl a hamtaro meg pokemon igen pokemon :) és digimon sorolhatnám sokáig volt pár :) aztán jött az a+ onnan a kevvenceim a kiddy grade meg cowboy bebop meg fumofut tudnák. a kiddy grade kapcsolatban lesz új rész?
    a közel jövöre nézve megnézem a love hinat és a school rumblet
    ja igen hmuda még nézel hentait?