FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
26 vagyok :)
Első animém a Nils Holgersson csodálatos kalandjai a vadludakkal, vagy mi a rák volt ^^ Meg néha néztem a repülő házat (?) ami bibliai történeteket mesélt el.
Aztán a 90-es évek végén egy darabig Dragon Ball, meg DB Z, aztán beszüntették a vetítést.
Pár éve az HBO-n szabad hetek voltak, és megnéztem a Metropolis-t. Valahogy nem nyűgözött le :D Aztán megvolt a Cowboy Bebop film is, amiben meg akkora idétlen fordítási hibák voltak, hogy nagyon kellett figyelnem az angol szövegre :D
Idén kattintgattam a csatornák között, aztán ráakadtam az A+-ra, amin épp FMP ment. Nah, azóta egyre-másra töltöm a cuccokat :D
Full Metal Panic!
Full Metal Panic? Fumoffu
Full Metal Panic! The Second Raid + OVA
Blue Gender (ebből egyedül a zene tetszett, mert a történet a vége felé megkavarodik tisztességgel) +film, ami fölösleges időpocsékolás volt :S
Cowboy Bebop (csak az A+-on néztem)
InuYasha (mozifilmekkel)
Közben Elfen Lied, a mangáját azóta is olvasom, mikor új rész jön ki
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan (tudjátok, Pipiru piru piru pipiru pii
)
Hanaukyou Maid Tai és La Verite
Chobits minden kiegészítésével (sajnálom, hogy a végére Sumomo a szokásosnál is kettyósabb lett :D)
Most futó projekt az Azumanga Diaoh (jajjanyááááááám... :D), meg utána a The Eternity You Wish For
Aztán még jöhet az Tanárnő, kérem!, ovával, ugyan ez ikres feldolgozásban, meg mittudomain :D
Szóval Animebuzi csak idén lettem, kéremtisztelettel, de a fumoffu, mivel még nem volt magyar szinkronom hozzá, megszerettette velem a japán nyelvet is :) Olyan ééééédesen beszélnek benne a csajok, hogy még :)
Amitől viszont kiakadok, hogy csomószor nők szinkronizálják a kissrácokat :S