kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • _Vegeta_
    Nekem a transformers volt az elso animem amit lattam csak akkor meg nem tudtam miaz. :S Viszont nagy keletje volt a francishe-nak. Mindenfele album meg a babuk is emlexem nagy májer volt egyik baratocskam mert neki megvolt Optimus Prime az igen draga ketyere volt akkori arfolyamon. Bar nekem is volt egy par eredeti babum. ^^

Dragonballt csak eleg keson vettem eszre hogy van egyaltalan. Es nem allitom hogy a legjobb anime miutan ez egy szorakoztato musor/olvasni valo es ugye ilyen fogalom nem letezik hogy legjobb. Mindenkinek mas tetszik es ha sokmindenkinek tetszik egyazon valami az sikeres. Viszont ha merfoldkovekrol beszelunk pl filmgyartasban, rajzfilmgyartasban, animegyartasban, manga kulturaban akkor igenis a DB egy oriasi merfoldko volt olyan mint 77ben a SW. Azert gondoljatok bele a DB 1984es felesleges hasonlitgatni 2004-2006!-os tarsaikhoz, egyertelmu hogy ami utanna jon annak tobbet kell nyujtania. Szep is lenne ha még mindenki Quake1!-el jatszana mi? (Rajtam kivul:D)