FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #10090 A sima FMP valahogy sosem tetszett... Humoros volt meg minden, de azért mégis túl kemény + drámai. Nem ezt vártam.
Gauron idegesített hogy mindig megölik (persze mindig csak nagy robbanás volt meg nem mutatta a halálát) PErsze 2 résszel később kiderült hogy nem hal e,g és ismét nagy az arca, pedig Sosuke mindig elkenmi a száját. Meg hogy nagy harcos... Nem tudom ha nekem lenne egy majdnem mindent kivédő pajzs a robotomon akkor én is nagy harcos lennék?
A Fumoffu viszont azt adta amit vártam. Egy jó hangulatú iskolai vígjáték, amibern semmi komoly nem történik. (Leszámítva az utolsó rész biológiai fegyverét. :) ) Jó poénok, Sosuke mindig félreértelmezi a dolgokat stb. Tökéletes. A Secomnd Raidbem meg megint megy a durvulás. Sztema F-illik legjobban bele a vígjáték kategóriába.