• pjboy091
    #26145
    Én máshogy látom: a D3 ideje már kitelt, a 4. rész meg még a látóhatárban sincs. Ez a legjobb alkalom, hogy kiadjanak valamit, amivel eltud az a nem kevés számú rajongó játszani.
    Mellesleg, a startcraft is kapott egy remasterelt verziót. Pedig ha van műfaj, ami igen csak a radar alatt van , akkor az az RTS. Ha azt megérte felújítani, akkor a diablo 2-t miért ne érné meg.
    Ami meg a költségeket illeti: nem gondolom, hogy olyan horribilis összegeket emésztene fel, még akkor sem, ha gyakorlatilag új játékot kell csinálni. Még is csak egy 20 éves játék újrázásáról beszélünk, ami nem hiszem hogy többe kerülne, mint mondjuk egy torchlight elkészítése (ami valószínűleg nem került tú sokba, tekintve hogy egy független csapat első játéka).

    A WC: Reforged-al tényleg mellé nyúltak. Ellemben a starcraft remastered és a WoW classic kimondottan igényes játékok lettek. Mellesleg a diablo 2 olyan rosszul öregedett, hogy szerintem azon nem tudnának mit elrontani ( A Warcraft III viszont abszolút nem szorult rá a remasterelésre, ezér is lett belőle baj, hogy megpróbáltak valamit beleeröltetni.)