• Árnyvadász
    Nahh... Már régen firkantottam ide. Történt egyszer, hogy de most nem is ez a fontos.... Paladinnal átmentem Nightmare-be és egészen pofás a dolog. Bár még az első aktusban vagyok, de kellemes érzés már ez is. Viszont ahogy régebben említettem kipróbáltam a varázslónőt és nagyon, nagyon bejött... Paladin jelenleg parkolópályán vesztegel, majd később visszatérek hozzá. Viszont ez a Sorceres egy igazi kis néppusztító:) Bár még csak LvL20-as, de a szentemet még csak meg sem ütik- Ha ez így megy (márpedig így megy) akkor Duriel bácsit kivéve, mint kés a vajban fogok előrehaladni. Szerintem bőven jobb egy varázstudó, mint egy harcos... Igy gyerekjáték az egész, bár az igazat megvalva, azért a Lovaggal sem volt nehéz a játékmenet, de Elda (varázslónőm) több mint durvább a lovagnál...

Durielre meg már van elkészített taktikám, szerintem az se lesz több max. 10 percnél. De majd kiderül. Nekróval kicsit szenvedés volt Duriel, de két szintlépés után már jóval könnyebb volt legyakni a rusnya rovar képét.