-
Árnyvadász #2549 Talán egy hónapja is megvan annak az ideje, hogy ide beírtam. Akkor próbáltam ki a Diablo II-t előszőr életembe. Azóta kialakult bennem egy kép. Nagyon úgy néz ki, hogy nekem ez a legjobb játék amit még sokáig fogok játszani. Pedig volt már néhány program az életemben. (Ezernél is több...)
Jelenleg van egy LvL36-os Paladinom, LvL28-as Nekróm és egy LvL18-as Barbárom. A Paladinnal szoktam mostanság nyomulni. ACT V végén járok, hamarosan átmegyek Nightmare fokozatba.
Szóval remek játék ez. Hiba lett volna kihagyni. Jelenleg van egy fegyverem ami alapból 50-105-öt sebez, de ez Vengeance-al felmegy: kb. 200-430-ra. Kétkezes Pike (Sárga-Unique) fegyver, amit az ACT V-ben ejtett magából ki egy főnők. Ez Fast attack Speed-es, szóval igen jól lehet vele gyakni. Amikor a 3 barbárhoz értem, ezzel a fegyverrel és a Vengeance-al nem volt több 15 másodpercnél a csata. Igaz velem volt az ACT I óta hozzámcsapódott íjászhölgyike is, de nem rajta múlott ez a félelmetes legyakás, hanem a fegyveremnek köszönhető.
Amúgy ilyen cuccok vannak nálam: 172-es Defense-t adó Gothic páncél, 108-as Attack Rating-es Gyűrű, meg egy másik ami 89-es Attack Rating-el rendelkezik, aztán egy 41-es Defense-el rendelkező csizma és a többi---
Talán a legjobb a pajzs. Ami a kirakott rúnaszó miatt minden ellenállásra ad 54%-ot kb....
De a poén csak most jön:) Annyi Charm-om van a Small-tól a Grand-ig, hogy tele van vele a hátizsák.. Igy sajnos el kell majd adni párat ami a Dexterityt növeli, mert egyszerűen marha körülményes tőlük cuccokat pakolászni.
Aranyam van mint a szemét- Jelenleg 276.000 ruppó... Kb. hatszor-nyolcszor haltam meg az ACT V-ig az ACT I-től indulva, ami nem rossz. Viszont az íjászom legalább 20-szor. És neki a feltámasztása sem egy olcsó mulatság, pláne mostanában, mivel 20.000 ruppót is elkér érte a kapitány. Na mind1. Vele sokkal jobb bizonyos esetekben. Pláne az örökösen teleportáló manóknál, mag még anno Diablo-t is vele nyírbáltam meg egy kis taktikával. A folyósóról lőtte a katedrálisban az íjászom Diót, aki oda nem fér be ugye:) Én meg néha kirohantam, aztán adtam neki pár maflást majd gyorsan vissza. Eltartott egy ideig, de így talán ő volt a legkönnyebb ellenfelem. A lovaggal Mephisto volt kellemetlen. A Nekróval pedig Duriel volt rémálom, de csak addig amíg, nem léptem pár szintet és úgy vissszamenve egy kifejlett vérgólemmel közösen le nem nyomtuk.
Hamarosan rámegyek a varázslónőre, mert nekem nagyon bejön az ő karaktere. Aztán jöhet a Bérgyilkos meg a Druida. Amazon egyenlőre hidegen hagy. Nekrót pedig nem viszem tovább. A lovagommal akarok felfejlődni legalább 50-60-as szintre. Most ez a cél. A többit meg majd eldönti az idő. Persze amint lesz netem otthon, már megyek is a Battlenetre. Természetesen új karival. A régiek meg maradnak max. LAN party erejéig. Meg szólóban. Nekem egyenlőre ez is megteszi.
Az elején írott Diablo-t nyomtam, de aztán rá egy pár hétre megvettem a fullosat. Dió és Exp. 7000 rúpia volt, szal aki erre pályázik, annak ez nem rossz ár. Egybe nem volt ahol vettem, de árba ugyanott van így külön, külön is. Diablo II: 3990 Ft, LOD meg 2990 Ft.
Másoltat meg odaadtam egy barátomnak, hadd legyen ő is addikt. Az sosem árt az ilyen téli éjszakákon:)
Csumi