11302645631175625091.jpg
  • blackgamer
    #150
    nCore torrent Póló Design Pályázat!

    [apro]Eljött az idő, hogy megmutasd mit tudsz!
    Mindössze annyi a dolgod, hogy kitalálj és megalkoss egy póló designt. Persze, mint minden versenynek ennek is vannak szabályai.
    Korábbi háttérkép versenyből tanultak miatt, ezek meglehetősen szigorúnak tűnnek majd,de sajnos muszáj volt ezeket a szabályokat meghozni.

    Az nCore pólókat gyártó cég, jó minőségű használható pólókat szerzett be. Világoskéket illetve rózsaszínt. Ezekre kell terveket készíteni.

    Szabályok:

    - A designnak tartalmaznia kell az nCore logót, melyet innen tölthettek le.
    - A designnak két képből kell állnia
    - egy kicsi melynek a fő eleme a logó legyen
    - egy nagyobb melynek tartalmaznia kell a logót.
    • A színekről:
    - A színvilág részben kötött. Igyekezzetek minél kevesebb színnel dolgozni. A fehér szín nem használható!
    - Kék pólónál: kék összes árnyalata, fekete, valamint a szürke színeket preferáljátok. Vegyétek figyelembe, hogy a póló alapszíne kék, és a színek keverednek az anyaggal a nyomtatás közben! Ezen felül más színeket is használhattok... de erre legyetek tekintettel!
    - Rózsaszín pólónál: rózsaszín árnyalatai, lila, színek legyenek. Vegyétek figyelembe, hogy a póló alapszíne rózsaszín, és a színek keverednek az anyaggal a nyomtatás közben! Ezen felül más színeket is használhattok... de erre legyetek tekintettel!
    • Tartalomról:
    - a designnak az oldalt kell tükröznie, valamely szinten kötődnie kell hozzá.
    - az internetről leszedett és arra rápakolt nCore logós pályázatokat kizárjuk, valamint ugyanígy tilos a félmeztelen, meztelen nős design is. Torrent oldalról van szó nem xxx oldalról. Tehát teljes mértékben saját munkákat várunk.
    • Méret:
    - úgy szerkeszd a képeket, hogy az elől lévő és a hátul lévő minta rang és nick, mindössze egy A/4-es lapra fog rákerülni és ez kerül a pólóra, tehát teljes pólót behálózó designban ne gondolkozzatok.


    Ezekről a pólófajtákról lenne szó.


    A pályázatok psd ( ! ) formátumban kell elkészíteni és az itt elérhető pólómintára olyan formában elrendezni, ahogy később látni szeretnétek.

    A pályázatok elkészítésére 3 hetet adunk, tehát a végső határidő: 2008.07.22.
    Ez idő alatt folyamatosan küldhetitek be a pályázatokat.

    A kész terveket png ( ! ) formátumban minimum 1024x768 felbontásban a következő címre várjuk:

    [email protected]

    Az eredményhirdetésről:

    A pályázatok beküldésének határidejétől számított 1-2 héten belül a Staff fog döntést hozni, hogy melyik design lesz a győztes.
    A nyertes vagy nyertesek jutalmáról annyit, hogy a megtervezett pólóról minta példányt kapnak, valamint oldal keretein belül is jutalmazzuk a legjobbakat.