star-wars-banner.jpg
  • Pares
    Kurvára nem értem, hogy a Marvel filmeken mit kajálnak az emberek, szerintem giccses szarok, ahol mindig a tökéletes, jó hősök győznek, a Wonder Womantől konkrétan hánynom kellett, főleg az első 45 perctől, le is írtam egyszer a véleményem róla a "Filmek, amiket most láttunk..." topikba, de nem indítok vallási háborút a Marvel filmek topikjaiban, nem ismételgetem heteken keresztül, hogy mennyire szar, mert egyrészt én úgy vagyok vele, hogy ami nem tetszett, az nem érdemli meg az időm, hogy többet foglalkozzak vele, másrészt megértem, hogy pl.: aki ezeken a képregényeken nőtt fel, annak folyamatos orgazmusa lehet a rengeteg easter egg meg fan service miatt, hasonlóan, mint nekem a Star Wars filmek alatt. De látom egyeseknek kurvára nincs semmi dolga az életben, csak arra várnak, hogy amint megjelenik egy új film, rögtön verjék a faszukat és hisztizzenek, mint a sírós kurvák, hogy jaj de mennyire szar és megölték a franchise-t. Kurvára unalmas már, takarodjatok a picsába A torinió ló, Bűvös vadász meg A hetedik pecsét-féle művészfilmeket nézni, ha ennyire igényesek vagytok.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.12.29. 15:59:30