star-wars-banner.jpg
  • Bandicoot
    Már megfogalmaztam.
    Ami számomra a leginkább hibádzott az a zene,ami az SW filmek szerves része volt. Itt olyan mintha nem is Williams csinálta volna. Abszolút gyenge volt a zene ráadásul gyengén keverve (ez lehet a szinkronstúdió hibája,eredeti hanggal még nem láttam,de már tapasztaltam más filmben is hogy túl lehúzzák a zenét). Ritkán amikor felcsendülnek az eredeti zenék akkor vigyorgás van, és ennyi. Sehol az olyan indulók mint a birodalmi zene, a robotsereg zenéje, az olyan klasszikus összecsapás zenék mint qui-gon+Obi - Darth Maui vagy Luke vs Vader... Sehol a "légi" összecsapások klasszikus ritmusos dallamai..Semmi,egy nulla volt. És leszedve a film OST-t sajnos tartom hogy valóban gyenge is, és ezt a neten is szemléltették már jópár kamerával felvett jelenetből,másik zenét alákeverve.
    CSAK AZ NYISSA AKI LÁTA A FILMET!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Solo halála a Jediből alákevert zenével. Az eredeti zenének annyira nem volt hatása hogy a jelenet is épphogy ült. Ezzel a zenével szerintem besokkolódott volna a mozi. És ez az egész filmre igaz.

Ezen kívül a viccelődést én is sokalltam. Illetve ami nekem "hülyeségként" csípte a szemem az a "lazaság" ahogy a fénysebességet kezelik... Illetve Phasma szerepe egy vicc volt csakúgy mint az amit tett. Valamint egyetértek azzal is hogy a lázadók kicsit komikus haderővel reagáltak az "agresszorra".:) Poe karaktere el lett túlozva, egy szuperhős moziba inkább illene az amit leművel az Xwing-el 15 másodpercben.