star-wars-banner.jpg
  • Daeus89
    Üdv Vasárnap néztem meg a filmet nekem nagyon bejött szerintem tökéletesen méltó utóda a eredeti részeknek. Olvasgatom már pár napja a topikot és a neten is nézegettem értékeléseket kritikát stb és valahogy 80-90% között mozog az elégedettség szóval szerintem tökéletes folytatás azt leszámítva hogy kicsit rövid . amit Gerinstyle írt arra meg csak azt mondom hasonló cipő az SW vel kapcsolatba , a másik trollok ra meg hát ez van sajna sok sok primitív ember éldegél ezen a bolygón :(

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ide írom mer nem akarom szét szpoilerezni . azon filóztam minap hogy érdekes lenne feldobni azt a lehetőséget ha ténylegesen kiderülne hogy Ray Luke lánya, és hogy Kyloval együtt tanítgatták és ő azért tért át a sötét oldalra mer Ray tehetségesebb volt vagy valami hasonló ürüggyel, ezek után Rayt meg el rejtik a Jakunra nehogy véletlen megtalálja Snoke és őt is át csábítsa a sötét oldalra itt ugye memo törlés oszt pá, a másik meg Kylo Ren brutális alapot nyújt a kövi Vader klónhoz remélem elég lesz rá 2 rész hogy teljesen kilehessen bontani mer látszik rajta hogy elég durva rossz fiú (vagy esetleg félig gép) lehessen belőle