• t_robert
    Amúgy szerintem alapvetően begyöpösödött agyú képviselők, politikusok tiltanak be ilyesmit. akik egészen más korosztályként gőzük nincsen rengeteg mai dolog működéséről. És itt nem csak műszaki dolgokról beszélek, hanem társadalom működésről se. A fiatalok világa ma egészen más, mint az fiatalkorukban. Hiszen mikor ők voltak hasonló korban akár még évtizedekig nem létezett semmi ilyesmi. A világ legegyszerübb dolga betiltani valamit amit nem értenek..Az más kérdés, hogy mennyire müködik a dolog..... nem az államnak kell valamit tiltani, hanem a társadalomnak kéne megtanulni a reagálást és rávezetni a fiatalokat a lehetséges veszélyekre. Veszélyek mindig is léteztek minden társadalomban. Ne menj ki éjjel a kunyhóból az erdőbe, mert megesznek a medvék. ne bassz be a buliban úgy, hogy azt se tudod mi történik. stb. nem kell hozzá közösségi media..... . mondom ezt én a 63. évemben. miközben én fital koromban se volt semmi hasonló. Persze veszélyek pont úgy voltak az akkori világban is mégse igyekeztek betiltani a világot csak mert vannak benne veszélyek A gyereket meg kell tanitani a tiltás lószart se ér....