• Celeborn
    A physx nem tűnt el, ott van "minden" nvidia kártyában, csak CUDA számolja, mert olcsóbb, gyorsabb, és ki a franc akar még egy kártyát a gépbe. Ami a hálózatkezelést illeti... hát azt nem tudom, miért kéne hozzá egy CPU mag. Egy játék nem éppen hálózat heavy dolog, nincs szükség hozzá egy CPU magra. Ami pedig a neural network npc-ket illeti. A franc tudja, hogy kell-e. Ellenségnek biztos, hogy nem akarnék valódi AI-t, mert onnantól az már nem játék. Persze el tudom képzelni, hogy lenne egy réteg akik igénylik, hiszen sokan szeretik kínozni magukat soulslike játékokkal is. Ami pedig a hangot illeti... elhiszem, hogy lehet rajta fejleszteni, de nincs túl nagy jelentősége. Nem különösebben hatna meg, hogy más lenne a visszhang egy metró alagútban, mint egy cseppkőbarlangban. Főleg, hogy nem nagyon van játék amiben az ember járhat metró alagútban és cseppkőbarlangban is. Vagy mondjuk egy üres csarnokban. És ha még lenne is, akkor is ott van az a probléma, hogy hiába áll rendelkezésre az eszköz, ha a fejlesztők nem használják. A mostani technológiákat is csak kevés játék használja ki, mivel rengeteg ember kéne ahhoz, hogy mindenre tudjanak gondolni, mindennel lehessen foglalkozni.

Ami pedig a játékok látványosságát illeti, én mindig szerettem elidőzni a látványon, ha van. Most pl. az Assassin's Creed Shadows-al játszok és folyamatosan ámulok és bámulok, hogy milyen elképesztően néz ki a világ. De 10 évvel ezelőtt is tudtam ámulni az akkori csúcs grafikákon, ahogy 20, vagy 30 évvel ezelőtt is. Viszont tény és való, hogy egy játékot nem a grafikája tesz élvezetessé, hanem a tartalom. Ott a MindsEye, ami szép játék, de mekkora trágya. És nem a bugok miatt, de most ebbe nem mennék bele.