• end3
    Mindig is voltak "földhözragadtak" akik nem tudnak mit kezdeni a sci-fi fantáziavilágával. (Hozzá teszem, a mesék világa is kemény megpróbáltatást jelent egyeseknek.)

Ezt muszáj az Avatar-sorozat véleményeinek értékelésénél figyelembe venni. - Azt biztosan feltételezhetjük, hogy nem mindenki sci-fi rajongó, aki beül a moziba, megnézi az éppen futó, premier-reklámozott filmet és utána jön rá, hogy "én nem ilyen lovat akartam".

A plázák mozijainak közönsége az ott "törzslakóként" jövő-menő, véletlen merítéssel a moziba kerülő, unaloműző szempontú nézőkből is áll. Ezt figyelembe véve a 254-ből 150 pozitív az nagyon magas értékelése a filmnek!

A furcsa megtekintési szempontokra álljon itt konkrétan.., - pl. van olyan ismerősöm, aki kijelentette, hogy ha egy filmben gyerek és kutya is van, az eleve kizárja, hogy megnézze...! :) (De.., honnan lehet az ilyet mindig előre tudni..?)

Hogy emberek, mesetagadó megrögzöttséggel miért is ülnek be egy sci-fi-re, az nekem is rejtély.., de valóban lehetnek olyanok, akik a mozit hirtelen elhatározással választják, éppen egy szabadidős szórakozásra, még a moziműsort sem ismerik rendesen és persze csalódnak. (Azután az értékelő véleményük ugyanúgy 1-nek számít.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2025.12.22. 10:15:53