• Macropus Rufus
    "Van, aki ingyenes youtube-ot használ? jézusom..."
    namost pont a youtube az amire miért is fizzesek elő? Ha akarom akkor a tartalom gyártókat közvetlenül tudom támogatni, kihagyva a youtube-ot belőle.

"igen. szúrjon ki az ember önmagával. racionális:) "
    tudod te is, hogy nézőpont kérdése. A te szemszögedből kiszúrás. Neki racionális döntés.
    Am. én sem fizetek elő semmire. Simán megveszem, amit meg akarok nézni. Amúgy is a hordozón messze jobb minőségű a film, mint amit a stream nyom, legyen fhd v. 4k. A kép eleve ronda. De legalább a hang is sz@r mellé. A kép addig szép amíg kommersz méreten nézed. De ha már film buzi az ember akkor adja meg módját. Én 5m-es képen nézem és ott már nem tekinthető szépnek ellentétben a hordozókon lévő minőséggel. Bár ilyen méretben a fhd sem annyira szép, de a stream fhd-hoz képest fényévekkel szebb, de a 4k meg nem is említhető egy lapon a stream 4k-val. A hang meg eleve gagyi, nincs meg az a dinamika tartomány, mint a lemezeken. Szóval igen, meg veszem, mert sokkal jobb. Igaz több helyet is foglalnak, de sztem egy házimozi akkor menő, ha ott van sok-sok film a polcokon. (+ filmposzterek a falon, meg ami a képhez kell ;) )