Macropus Rufus#1
pedig eddig nem tűnik olyan kihagyhatatlannak. Megnéztem, de hát na....
Will mint superhero??? WTF??? Ráadásul azért mert az első évadban kacsolódott Vecnához??? Mi vaann? A filmkészítők nem emlékeznek a saját művükre? Első részben nem volt Vecna. Még utalás szintjén sem. Demogorgon az volt. Ennyi. Ez olyan retcon. Továbbá, ha a kistáskának 3 évadon át ott volt ez a képessége amikor pl. a Vecna a közelben van, akkor miért is nem használta? Miért nem tettek említést rá, hogy Will tudhat valamit? Karakter fejlődés nincs: Dustin továbbra is kiabál, Dustin és Steve úgy szivatják egymást, mint régebben. Ráadásul ami számomra teljesen érthetetlen az az, hogy Eddie a közelenség.... Mert miért is? Vagy ennyire sötétek ott a városban, hogy azt hiszik ezt az egész sz@rt Eddie okozta? Szóval vannak gondok a filmmel. Én speciel mondjuk már az első évad-nál abba fejeztem volna. Az úgy volt kerek. Minél több rész jött annál nagyobb blődség volt. Példaképpen a 4. évadban az a rész, amikor Amcsiból Szovjetunióba telefonáltak közvetlen hívással egy fogolytáborba és azt vitatták meg, hogy mennyi zsét kell azért fizetni, hogy a csóka szabad legyen... Aki ezt írta az soha nem élt a 80-as években vagy ha élt akkor fingja sem volt arról, hogy a hideg háború mivel is jár... De említhetném a 3 évadban a Szovjet kutatóbázist, amit egy város közepén lévő bevásárló központ alá építettek Szovjetek... Ez legalább olyan baromság, mint a 4. évad telefonálósa. Most meg itt vannak a reconok, hogy az azért volt mert... és megmagyarázzák. Sztem ennek a filmnek az uccsó évada az egyben, az első évada volt. A többi meg felejthető. Még van pár rész az 5. évadból... kíváncsi vagyok milyen baromságokat tudnak még kitalálni. Mondjuk az tény, hogy 70-80 perces részek kitöltéséhez sok baromság fog kelleni, mert ennyi viszont nincs a filmben. Mármint részenként 70-80 perc... Max. 40 perc/ rész.