• ZenMillitia
    ott van a Nap. 1000000000000000 szor tobb energiaval mint ami keves lenne
    ott van a fold felszine 70%a viz.

De sir a sok majom h viz meg aramhiany. jo business alap. kb akkora kamu ez is,minthogy a dietetikusok toljak hogy kell a marhahus holott rakkelto. kell a vorosbor, holott idegmereg egeszsegtelen nem tamogatja a szivet es oli a mikrobiomot. ES RAKKELTO A BOR IS es MINDEN TIPUSU ALKOHOL IS KIS MERTEKBEN KICSIT KOZEPESEN MEGJOBBAN.
    nyilvan erosebb az alkohol business lobbi meg a gyogyszerlobbi husipari lobbi,mint amennyire fontos az emebrek egeszsege.

itt meg ott a fegyveriparban husiparban is reszvenyes energialobbi. paraztatjak az emebreket,hogy megfizessek a pofatlan eloskodo emberek luxusat (olajipari fergeskedes)...parazitak marketingkampanya szuli az ilyen tudomanytalan cikkeket. ha nem hised kerdezd meg a ChatGPT 5 Prot.

Igen, tudom agymosott vagyok. szektas. es buszke is vagyok ra. ez dicseret. tudom gyogyszer elgurult stb. ezek az indikatorai annak hogy nem vagyok birka. aki vorosbort iszik, alkoholt iszik voros husikat eszik, es megkoszoni,hogy fereg eloskodo milliardosok lambojat es veyronkajat fizeti, akkor taps. Begikem, meg koszond is meg,hogy levittek az energia arat 1.1%kal barmelyik eloskodo bab kormany is legyen amikor eleve 10000%ot fizetsz. birkak lemingek mind. de a lenyeg,hogy aki atlat a szitan az az alufolias.
    Utoljára szerkesztette: ZenMillitia, 2025.09.03. 08:28:39