• militavia
    Egész egyszerűen eszement, hogy mennyire hájpolják az LLM-et, amikor lényegében kb. igénytelen emberek igénytelen szintjét és elvárásait tudja kielégíteni a legtöbb területen.

Ahol én használhatónak tartom, ott is rohadt erős supervisor kell neki. A fordításnál a gépelési idő nagy részét megspórolja és a végeredmény pusztán tényközlésre jó, ha eleve "HUNGLISH" szerkezetben írom meg amit fordítani akarok. De ez is olyan, hogy kurvára nem váltja le a nyelvtudást és nem kapsz szép és kreatív és változatos szöveget. Azt neked kell beletenni.

Ezek után, ha a fordításban is ilyen, ami tényleg prediktív, hiszen az emberi beszéden és stílusok alapul, akkor el tudom képzelni mekkora fos lehet programozásban...

Én szivattyú teljesítmény számításra poénból használni akartam, első próbálkozásra három szám összeszorzása sem ment neki.

Használtam már AI generált képet, hát az is olyan lett, ami. Éppen csak vállalható index kép, de kurvára nem azt kaptam, amit kértem tőle...

Az, hogy mennyi csak az odahányt random szemét... Elsőre is látni...

Hiába lehet minta képet adni neki, szart sem ér. Beteszed pl. a CF-105-ről egy szép, nagy tisztán látható képet, hogy másolja le. És mindenféle faszságot rajzol.
    Egy a sok közül, csak ilyen vackokat tudott rajzolni, semmi mást. Ja, és a stílusát is összevissza, kurvára nem azt, amit kértem.

Kép

Egy a sok közül. Aki erre az izére valódi munkát akart bízni, az meg is érdemli. Jelenleg egy rakás áramért cserébe digitális szemetet gyárt az "AI" ipari mennyiségben.

Félelmetes, hogy vannak olyan "mágángerek", akik erre teszik fel a jövőt meg a futó projektek kimenetét. Ezeket "mágángerek"-t kéne páros lábbal kibaszni.
    Utoljára szerkesztette: militavia, 2025.08.13. 21:32:08