Néhány hónapja külboka-töréssel műtöttek. Szerintetek magassarkúba mehetek esküvőre?
  • Palinko
    Ez szerintem jó választás, nem tudom hogy ennél többet lehetne-e segíteni, ha valaki itt még baromi nagy orvos is lenne akkor is hogy mondjon szakvéleményt milliónyi adat nélkül, de még vizsgálat is kéne mert mindenki másképp gyógyul stb. Szóval ez a kérdés talán nehezebb is mint amit gondoltál....

A sportcipők, vagyis inkább futócipők sem annyira jók ám mindennapos, egésznapos használatra.... Pl vannak belőlük speciálisak ilyen olyan energiavisszanyerő rendszerekkel. Meg pronálást javítók, de ha ugye nautrális lábon az csak rosszat tesz, meg valamit hallottam a lábfejről is, hogy talán jobbak azok a hétköznapi cipők amit megfelelő tartást adnak. Igaz egy olyan cipőben még egy ilyet is el lehetne rejteni:

Sajnos ez sem nem nyár, sem nem kiszemelt cipő kompatibilis, de szerintem overkill is. Csak kösd be rendesen feszesen és minden rendben lesz. Lehetőleg pihentesd, ha tudod akkor tedd feljebb hogy nehogy bedagadjon és ceremónia után meg ahogy érzed. Úgy is jelzi a tested ha már sok.