Igen, ezért kell az oprendszer szintjén megvalósítani. Egyszer azonosítod magad az oprendszernek, amit ezután eltárol, de személyes adatok nélkül. A többi szoftver, oldal meg ehhez a tanusítványhoz férhet csak hozzá, személyes adatokhoz nem.
Én nem látok semmilyen más lehetőséget arra, hogy a káposzta is megmaradjon és a kecske is jóllakjon.
Mondjuk az én hozzáállásom alapján figyeljenek a szülők a gyerekekre és akkor nem lenne ilyen jellegű gond a megfigyelés problémájával.
De gondolom egy gyereket nevelni (nekem nincs) hatalmas meló és nem akarnak még ezzel is foglalkozni (márha foglalkoznak a gyerekkel úgy egyáltalán eleget) és inkább másra akarják hárítani a dolgot. Pedig a politika tehet arról is, hogy a felnőttnek nincs ideje a gyerekére, mert valahonnan elő kell teremtenie a pénzt a felnevelésére is, ami gyakran sokaknak eleve nem egy jó munkakörnyezetet jelent és továbbálni is stresszes és kétséges.
Azért meg tudom érteni őket, hogy ezt intézzék el a technológia szintjén. Emellett felnőttnek, gyereknek egyaránt érdeke, hogy normális felnőtt legyen a gyerek.