• manypet
    "Kivéve azok, akik itt a MAD megborulását állítják..."
    Itt eddig te vagy az egyetlen, aki ezt a kifejezést használta. Persze ezt írtam már neked, csak a tudatodig nem jutott el. Senki nem írt megborulást, csak az ócska vitatechnikáddal (ismét) olyan szavakat adsz mások szájába, amelyek el sem hangzottak. (Egyébként szalmabáb érvelésnek nevezik azt, amit művelsz.) Megbolygatásról írt NEXUS6, nem megborulásról. Nem kis különbség, de ugye kiforgatni más szavait, neked nem kell a szomszédba menned.

"Lófaszt sem lát előre senki még pár évre sem"
    És ez hogy jön a témához? Szóba sem került egy büdös pillanatig sem, hogy ki mit lát előre. Hisztizel megint, vagy csak szokás szerint terelni próbálsz?

"Ehhez képest és 2017-ben tűpontosan megjósoltam azt, amit látni Ukrajnában. A harci helikopterek elavulását és a nem stealth gépek nyüszítését a doble digit SAM rendszerek ellen. LOL"
    És ez megint hogy jön a témához? Elképesztő, hogy milyen hisztis picsa vagy. Hozzád képest a fürdős kurva egy kiegyensúlyozott egyéniség. Az meg, hogy még LOL-al is zárod, kiválóan mutatja, hogy kibaszottul beteg vagy.

"Ehhez képest egyesek még mindig F-15EX-et szopkodnak, köztük a politikusok is."
    Már megint egy olyan dolog, amiről egy büdös szó nem volt írva. De képzeld, én is megjósoltam már, hogy a következő héten az egyik ügyfelemmel nem tudok majd találkozni. Ugyan ez is pont annyira releváns a témához, mint a te kijelentésed, de hidd el, ezt is igazolta a történelem.
    Öcsém, baszdki, te még annál is nyomorultabb vagy, mint gondoltam. Mondd, miért nem mész el egy pszichiáterhez? De most tényleg. Hidd el, szükséged van rá, ezt most komolyan, sértés nélkül írom.