• militavia
    A megismerkedés 5-6+ éve mindnél. Mi változott meg benne? Kb. ugyanazokat a sirámokat hallom vissza, amikor én használtam.
    Akkor is sok volt rajta a kretén, buta és irreális elvárásokkal bíró és igen, férfiként kellett a prémium, mert a napi 50 húzás kevés.
    Ez van. Lehet sírni vagy, ha "komolyan veszed" a párkeresést, akkor költeni rá.

Az ismerős csaj felment (exem amúgy), felpattintotta és nem prémiumként 1 óra és 50 húzással volt 5 kontaktja. Pedig nem szupermodell, de azért átlagos szép volt minimum. (Meg kiek mi a zsánere.) Persze a beeső pasik nagy része kretén, köszönni sem tudtak, egyből nyomták a fullkretén szövegek, bemutatkozás és IQ-nak jele semmi. De végül neki is egy kis vihar után onnan lett férje (és már két gyereke is.)

Nekem napi 200 jobbrával sem volt néha napokig egy sem. Akinek meg vicces kritétumai voltak lehetett akármilyen vonzó külsőleg, mert a levesbe. A legviccesebb, amikor azt várják el a csajok, hogy legyél X cm magas. Az EGYETLEN dolog, amit nem tudsz magadon megváltoztani.
    Lehet okos, sportos, egészséges, GAZDAG, de magasabb nem tudsz lenni. Na ezeket élből húztam jobbra, akkor is, ha kellően magas voltam. Mert aki szerint egy párkapcsolat minősége a magasságon múlik... Kösz, nem...

Utoljára szerkesztette: militavia, 2025.05.30. 12:59:45