• manypet
    "Láthatólag manypet a 2x2-nek sem nézett utána"
    +
    "a világ legjobb hővezetői közé tartozó vizet használnak"

Aha. 0,6-os hővezetési tényezővel tényleg a "legjobbak egyike". :-D
    Kár, hogy sokkal inkább szigetelő a víz, mintsem megfelelő hővezető. Annyi csak az előnye, hogy keringetni lehet és a hőjét át lehet utána adni másnak, vagy el lehet vezetni a külvilágba. De hogy jó hővezető lenne... Te tényleg magadat égetni jársz ide? :-)

És akkor én nem néztem utána dolgoknak?
    Kisfiam, itt egyedül te vagy az, aki nem nézett utána semminek. Én valóban benéztem a regolit hővezetési tényezőjét, de legalább utánanéztem. Nem úgy, mint te, akinek lófasz érve nem volt, csak fröcsögött. És most, hogy Inkvisitor megmutatta, hogy rossz adatot néztem, döngeted a melled a semmire. Tudod, nem csak röhejes vagy, hanem egyértelműen látszik, hogy vitaképtelen is. Ha képes lettél volna vitázni, egyből írtad volna, hogy rossz a hővezetési képessége, esetleg mutatsz adatot is, nem csak utólag pampogsz, miután már más utánanézett. Ha képes lennél érdemben érvelni, akkor lehetne veled is úgy beszélgetni, mint Inkvisitorral. De láthatóan neked ez nem megy, mert nem csak ostoba vagy, hanem érzelmi nyomorék is.

És pont erről beszéltünk neked. Hogy képtelen vagy az érdemi vitára, mert nem csak nem látod át a dolgokat, és nem csak hogy képtelen vagy elvonatkoztatni és új dolgokat elképzelni, hanem még utána sem nézel semminek, csak nyomod a baromságodat, mint a hisztis kis óvodás. Nem vagy te mérnök, soha nem is voltál, még ha papírod is van róla. Egy korcs vagy, semmi több. Az oktatási rendszer mintapéldánya. Ostoba, összefüggéseket meg nem látó, kreativitásra és elvonatkoztatásra képtelen magológép, akinek olyan szintű frusztrációi vannak, hogy egy átlag pszichiáter nem hogy a 10 ujját, de a 10 lábujját is megnyalná utána. :-)
    Utoljára szerkesztette: manypet, 2025.06.12. 18:20:52