Köszönöm ismét bebizonyitottad a szellemi "nagyságod"
NEm tudsz kjülönbséget tenni a jellemzés és a személyeskedés között, de erre ékes bizonyiték a két hsz.
Én jellemeztelek, ami a mások által leirt dolgok miatt is ugy gondolom , hogy valós.
Erre te személyeskedsz. És trágár modon anyázol látatlanban. mert nem tetszik, a saját jellemed, akkor tessék rajta változtatni és akkor majd mások is ugy állnak hozzád.
Ha olyan jo lenne az SG keresője akkor meg tudnám mutatni, hogy hányszor szaladtál a modikhoz siránkozni, mert már megint nem értettek egyet veled a topicocba és , hogy tessenek szankcionálni, és hányszor én. Elárulom én egyszer pontosan egy ugyan ilyenért amit most megengedtél itt magadnak, hogy sértegetted az anyámat,
Ha egyből támadolag és felsobbrenduként jössz be valahova akkor ne várd el, hogy majd mindenki vállon vereget
ÉS a hszed mást is bizonyit és alátámasztja azt amit irtam : Tagadsz, terelsz és visszakérdezel témához nem kapcsolodo dolgokat hozol be.
De azok is olyanok amiket még mindig nem értesz és nem is akarod megtudni, hogy mások hogy és mit értenek alatta, mert te anynira tudsz mindent , hogy csorbulna a megitélésed, a esetleg valakitol kérdeznél valamit amit nem tudsz és szeretnél tanulni töle.
Teljesen kizársz mások szemléletét megoldásait , mert csak az a jo ahogy te gondolsz rola, csak olyan modon lehet bármit megvalositani ahogy azt te gondoltad.
Senki nem emlitette, hogy vizes reactort használnának a holdon vagy a marson, csak te hoztad be és csak képzeled, hogy csak azzal lehet megoldani aki mást mond az hulye.
Viszont még többszöri kérésre sem vagy hajlando olyan verziot felvázolni ami megvalositást elösegitené, csak és kizárolag az akadékoskodás.
Amiket te felvázolsz mint példákat, azok ahogy te felhozod mint ellenpélda az kb olyan mint az almát a szilvával haszonlitani ,mert mindegyik gyumolcs. Az se gond, hogy müködö rendszereket tagasz meg, hogy azok más környezetben nem müködne.
Csak épp ahogy az általad kreált meséd alátámasztja,
UI: jo lenne ha egy kicsit visszavennél az arcbol és az egobol, és tanulnál egy kis alázatot, hogy talán érdemesebb lenne meghallgatni másokat és megérteni mások véleméyét is, mert nem biztos, hogy akkora hulyeség mint aminek te beállitod,csak azért mert nem érted , hogy a mások hogy érti .