mi van bevágott a pelus vagy csak kellett valaki akin ki tudod élni a bántalmazást?
Tanulj meg olvasni és értelmezni is a leirt szöveget.Hol irtam én ilyeneket amiket itt összehordasz vagy amit ugy gonolsz , hogy én igy gondolom.Meg ha elolvastad volna akkor leirtam, hogy sokat vezetek és régóta, sok tipust is,
Nem tudom ,honnan jött le neked, hgy nekem a monitorokra áll fel.
Ha tudnád értelmezni is amit irtam, akkor látnád, hogy egy oldalon állunk, és én sem vagyok a kijelzők hive.
Csak veled ellentétben és azt sem szeretném, ha ujra teletennék a kocsit gombokkal karokkal és minden szarral, nem hiába léptek tul rajtuk.
De ha már igy belémálltál, akkor kérlek ird már le, hogy hogy gondolod akkor monitor nélkl csak gombokkal a jelenlegi szint megtartása vagy fejlesztése mellett megoldani és kialakitani a kezelöszerveket?
Mert aki ide beir az mind csak a másikat szapulja akinek legalább van elképzelése , de nekik meg nincs semmi sem és még nekik áll feljebb, hogy nem vezetunk autot és dedósok vagyunk.
Az fel sem merül bennuk, hogy talán azért irom amit irom, mert sok tapasztalatom van és nem csak a mostani hanem több generácionyi auto használatbol és tudom, hogy mi az ami bevállt és mi az ami nem és zavrt vezetés közben.
Neked ugy látom ahogy irod, hogy nincs ilyen vagy ha van is akkor annak örülsz, hogy tekergetheted napestid a bizbaszokat mire valami kényelmes közérzetet vagy poziciot találsz magadnak mire eléred a célt.És megragadtál a multba és nem vagy hajlandó és képes elfogadni a fejlödést és az ujitást.
Képzeld ha elolvastad volna az alábbi irásaimat akkor nem az jött volna le , hogy a monitorokra áll a kukim, hanem ,hogy ne legyen egyáltalán , hanem legyen ikébb HUD, meg minimális gomb egy HAT kapcsolo a kormányon és kész ennyi kell csak.
A többi legyen automata modon muködö, igen a jelenlegi rendszerek, nem tökéletesek, de fejleszthetők és javithatók, anélkül, hogy visszakéne hozni a manuális gombos beavatkozást.
Képzeld a klimánál se kell tekergetni, mert a közeljövöben ,de már most is a villany autokban bármikor bekapcsolhatod a klimát akkor is amikor parkolsz, ahogy a kutyákat macskákat szokták bennt hagyni a kocsiba és akkor nem forrosodik fel a kocsi mire vissza jössz.
Ugye milyen űrtechnka?
Leirtam, egy csomo olyan dolot amihez nem kell a menüket vadászni mert automatizálva önálloan be és ki tud kapcsolni , csak kellene nekik még egy kicsit fejleszteni rajta.
ÉS igen én sem értem, hogy az NCAP miért nem marasztalja el az autogyárakat amiért olyan dolgokkal pakolják tele a kocsikat amik elvonják a figyelmet, a kisembert megbuntetik mert mobilozik a kocsiba, de a gyértokat nem,mikor telerakják kijelzökkel és RGB ledekkel meg mindenre is csipogo vllogo dolgokkal amik, pont akkor szolalnak meg amikor pont oda kéne figyelni az utra.
Szóval , remélem, hogy lenyugodtál, és ujra átolvasod a leirtakat és lejön, hogy nem akarok én senkire se ráerültetni semmit se, nem is vagyok abba a helyzetben, csak egy vélemyént irtam le, hogy mi lenne a helyesebb ut, ahelyett, hogy visszatérünk a gmbok rengetegébe vagy a monitorokhoz.