• Bruce_Willis
    "Ezért nem értem a panaszt , hoyg minek fizikai gom a légkondinál, nem hiszem el, hogy nem lehet kibirni negyed orát, hogy beáálljon a beállitott érték és ha netalántán jöbban betüz a nap és 2 fokkal melegebb van akkor azt nem lehet kibirni anélkül, hogy a példában 23 fokra állitott értéket 19re tekerje, majd mikor meg már fázik akkor vissza 25re.
    Az ilyen embereknélnem a technika a hibás ,hanem maga az ember. "

Szerintem pont a te felfogásoddal van a baj, és a világ is sajnos ilyen. Mindent rá akarsz erőszakolni másokra. Nem tudod elfogadni mások véleményét, más élethelyzetbe beleképzelni magad, és mások szokásaira sem vagy tekintettel. Nekem az egyik autóm kint áll a szabad ég alatt, és sokszor csak beülök és már indulok is 10 másodpercen belül. Ez az autó nagyon modern technológiával van ellátva, mielőtt ebben keresnéd a hibát, és nagyon jó a szigetelése. Mégis a tűző napon cefettül felforrósodik. És bizony én ilyenkor letekerem a digitklímát 15 fokra, nem várok sem 2 percet, sem 4-et vagy 5-öt. Ha városban ügyintézek folyamatosan felmelegszik mert nem mélygarázsban parkolok. És igen, ilyenkor a befúvás erősségét is állítom, és télen is mikor jegesedik az ablak.
    Az hogy te beállítottad a vásárláskor 23 fokra a klímát és azóta hozzá sem nyúltál a gombhoz az igenis arra enged következtetni hogy nagyon keveset vezetsz.
    Emlékszem ezt a hülyeséget már sokszor leírtad, hogy beállítasz valamit az autódon és ahhoz 20 éve nem nyúltál. Lehet hogy a sebességváltó is csak kettesben volt használva az autódban. Én viszont olyan csávó vagyok, aki elkapcsolja a rádiót ha nem tetszik neki a zene, vagy propagandával akarják butítani, és felhangosítja ha egy dal tetszik neki. Szeretném ha ezután is vezérelhetném ezeket anélkül, hogy oda kelljen néznem egy képernyőre, menüben kelljen keresgélnem a funkciókat, céloznom kelljen hogy megnyomjam, vagy egyáltalán kényelmetlen magasságba kelljen emelni a kezem. Szeretném ha ez továbbra is nulla koncentrációt venne igénybe a 20 másodperc koncentrált figyelem és kényelmetlen karmozdulat helyett. Igen karmozdulat, ugyanis vannak gyártók, akik a kormányról is eltávolították ezeket a fizikai gombokat a tempomat-vezérlőkkel együtt. Egy klímagomb is lentebb van mint egy képernyő amit tapogatni kell.
    Szemernyi empátiával sem rendelkezve akarod ráerőszakolni az emberekre a kényelmetlen és balesetveszélyes szokásaidat amelyek nem rutinszerűek.
    Te azért érzed magad különbnek, másokat pedig maradinak mert számodra az érintőképernyő jelenti a csodát, a fejlődést? Inkább ez a beszűkült látásmód. Ergonómiáról talán életedben nem hallottál.
    Az automata váltót fölösleges idekeverni, mindenki imádja. A boomerek is. Nem csak azok a fafejűek állnak ki a fizikai gombok mellett, akik a manuális váltót szeretik, mert mindent ők akarnak irányítani, hanem pont azok akik a kényelmet részesítik előnyben.
    Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2025.06.10. 17:45:25