militavia#13
Szerintem úgy, hogy beállítod a hőfokot és a max.venti fordulatszámot. Osz vagy eléri vagy nem. Ha nem éri el, akkor a max. engedélyezett venti fordulattal megy az idők végezetéig. Csak legalább ne süketülök meg.
Amúgy ültem én már más kocsijában is a szutyok tapipaddal. Olyan egyszerű funkciókat képtelenek megoldani a, hogy a start/stop kikapcsolását jegyezze meg. Mert csak. De más beállítást sem.
De azt is csodálatos látni, amikor látom a szembejövőn, hogy nyomkodja a szutyok infot. képernyőt, közben meg átjött a sávomba. Vagy infotm. rendszer van, csak nem kezelheted egyes funkcióit, mert mozog az autó. A 3. almenübe lépkedés az ok, de hogy átporgramozd a navit mozgás közben, na azt már nem...
De azon is jót röhögtem, amikor a Tesla fékje tönkrement, mert a generátoros fékezés miatt soha nem használta és emiatt lényegében nem volt képes a mechanika mozogni. Kuka. Ott volt feketén fehéren a videóban. Mert minek is legyen szoftveresen megoldva, hogy x időnknét fékezzen, hogy ez ne legyen gond.
Egésze eszement "megoldásokat" alkalmaznak az autókban. Túl sok kreténség, amit a f*szom se kérne. Soha.