Azért kérdezném, hogy szerinted, hogy kéne müködnie a légkondinak? Mert általában ugy van , ha nagyon eltér a beállitott érték a valostol, akkor maximum fokozaton probálja a lehető legrovidebb idő alatt levinni a kivánt értékre, ehhez a ventilátort maximumon kell menetni.
Vagy, hogy gondoltad, hogy nulla hanggal megoldja? Ugy is meglehet, de akkor meg az lenne a panasz, hogy fél orája megy és még nem hutott vagy fütött semmit sem. Szóval nem ostobák , és nem szutok az összes érintőkijelzős, csak sokan nem tudják szeretik használni vagy nem volt még olyan tapasztalatuk, ami jo lenne és akkor már mind rossz.
Ahogy sokszor már volt szerencsénk eszmecserére, most iz az jön le, hogy most is az alapján az egy max 2 tipus muködéséből levonod a következtetést, hogy minden szar és , hogy nem kell ilyen.Miközben azokon kivül vannak olyan rendszerek ahol jol müködnek , vagy lehetne jobbat is gyártani anélkül, hogy vissza kéne fejlödni ujra a trabantok ladák korszakába, hogy minden karon bizbaszon és kapcsolon keresztül kelljen zondorázni.
ÉS akkor itt jon be az a emberi faktor, hogy türelmetlenek az emberek vagy nem értik , hogy mi miért mitöl müködik és azt várják, majd , hogy azonnal változik minden ahogy ök akarják
Utaztam olyan emberrel aki mintr a motolla tekergette a légkondit, mert egyszer meleg volt egyszer hideg, nem tudom, hogy a lakásába , hogy tud élni, hogy folyamatosan nyitogatja ott is az ablakokat amikor melege van és tekeri a futést utána mert fázik,? vagy ha kimegy a szabadba, akkor hogy turi el ha 2-3 fokos eltérés van a számára ideálisnak tartott értéktöl ?
Ezért nem értem a panaszt , hoyg minek fizikai gom a légkondinál, nem hiszem el, hogy nem lehet kibirni negyed orát, hogy beáálljon a beállitott érték és ha netalántán jöbban betüz a nap és 2 fokkal melegebb van akkor azt nem lehet kibirni anélkül, hogy a példában 23 fokra állitott értéket 19re tekerje, majd mikor meg már fázik akkor vissza 25re.
Az ilyen embereknélnem a technika a hibás ,hanem maga az ember.