• NEXUS6
    Nézzük már kicsit reálisabban a dolgokat. Mert amiket írsz azzal marhára egyetértek, mert elvileg ez OK.

Csak a gyakorlat nem ez volt! Adott vezetői, kutatói, fejlesztői, szakmai helyre a kiadott direktíva szerint a gender embereket részesítették az előző években előnyben, szemben a sztenderd fehér férfi heteró de szakmailag akár magasabb szintet képviselővel szemben. És nem véletlenül írtam a gyermekápolót, tűzoltó parancsnokot, meg nukleáris biztonsági felsővezetőt, mert ezek konkrét esetek, még a CIA és FBI szakmai pozíciókat is írhattam volna. Az USAID soft-power politikai befolyásolási szervezet olyan szintig volt átitatva ilyenekkel, hogy egyszerűbb volt fölszámolni az egészet.

Tehát nekem úgy tűnik, hogy egy buborékban élsz, ha ezt nem látod.
    Amikor ez igazán erőre kapott 2020 körül, akkor szépen az egyetemekre is nyomták az ilyen szuper képességű fiatalokat, akik aztán azzal töltötték az elmúlt idejük nagyrészét, hogy jólnevelt forradalmi ifjúságként Ukrajna és a palesztín ügy mellett demonstráltak, ahogy kell. Ők most akkor rá lesznek szabadítva Európára? Köszi!
    És persze aki kutatóként meg neki állt olyan cikkeket írni, ami ugyan szakmailag OK volt, de szembement az egyetemes politikai kánonnal, az szépen meg lett bélyegezve mint klímatagadó, xenofób, stb. És ha nem tett nyilvános beismerő vallomást bűnös gondolatairól és tett hitet a szent elvek mellett az szépen ment a lecsóba, ki is lett rúgva. Tiszta 50-es évek.

Te hol töltötted az elmúlt 5 évet amúgy, a Marson?