manypet#8
"Most meg tudom csinálni, vagy nem tudom? Mert ha nem tudom, mit próbáljak ki? :D"
Látom, a másik szavainak kiforgatása és szándékos meg nem értés már tökéletesen megy. Van ez így, ha kellemetlen a felvetés, ugyebár. De lefordítom, csak neked, csak most: Szerintem nem tudod megcsinálni, mert nem fogják engedni. De ennek ellenére próbáld meg és meglátod. Ezt jelentette, amit írtam. Nem bonyolult ám. Nos, menni fog?
"Csakhogy a vízgőz benne van"
Látom, nektek balosoknak a hazudozás különböző formái kiválóan mennek. Hogy értsd: nem azt írtam, hogy a vízgőzt írd bele, hanem azt, hogy a vízgőz adatait (úgy mint GWP érték, stb.) írd bele az ott lévő táblázatba. Tudod, abba a táblázatba, ahol az nincs benne (az angolban sem), ki tudja miért. Mindenesetre azért remek csúsztatás volt részedről.
"rövid életű, feedback jellegű üvegházgáz"
Tetszik ez a játék a "rövid életű" gázzal. Aranyos. :-)
"de tudományos szinten jelenleg nincs számottevő hiteles kutatás, ami hitelesen meg tudná kérdőjelezni a domináns szerepét az antropogén klímaváltozásban"
LOL
"hanem önkéntes szerkesztők, akiket a közösség választ"
Mármint melyik közösség? :-)
"nem azért kerülnek be vagy maradnak ki, mert valaki "nem elég ismert""
Maguk a moderátorok hivatkoztak arra, hogy azért nem került be az LA75 párt cikke, mert a párt nem eléggé ismert. Szóval itt újfent mellélőttél.
"hanem mert nincs elég független, hiteles, tehát lektorált (tudományos) forrás, ami alátámasztaná a jelentőségét"
Éppen hogy volt. Már 2022ben is. Persze ehhez meg kellett volna nézned a videót meg esetleg utánanézni. Most 2025re még inkább van jelentősége a pártnak. Az volt vele szemben a kifogás, hogy ez csak egy rövid életű, kamupártocska. Ehhez képest már 5 éve bejegyzett, választáson is induló pártról van szó. Még sincs róla továbbra sem szócikk. És a videóban is láthattad, hogy többen próbálták már berakni, de a moderátorok minden esetben törölték. Illetve töröltek a vita során felmerült hozzászólásokat is (az enyémet is törölték már, a videó készítőjét is, Ecsenyiéket is, meg még legalább másik 3 embert, aki vitába szállt). Amit ugye eleve tilt a wikipédia szabályzata, szóval nem szabadna a vita hozzászólásait törölni, mégis megtették.
De mondom, bizonyíts bátran. Bizonyítsd be, hogy a wiki most is szabadon szerkeszthető és nincs cenzúra.
Rakd bele az üvegházhatású gázok cikkbe, azon belül is a táblázatba a vízgőzt, benne a GWP és egyéb értékekkel. Illetve jelentesd meg az LA75 párt szócikkét. Ha megteszed, elhiszem, hogy nincs cenzúra. Én drukkolok neked! :-) Utoljára szerkesztette: manypet, 2025.05.01. 03:21:31