Hát, ezért tartok én a kb. 35 évvel ezelőtt készített szoftvereim és rendszereim újbóli, átdolgozott kiadásánál, most már a saját nevemen ( Bán József ) a többi kb. 500 teljesen legális másik Bán József -et lehetőleg nem zavarva. A kb. 25 éves, az interneten is történő terjesztés után, most már van pár márkanevem ( banjozsef, Bjsoft, TKR 366, TKR Store, stb. ), ami esetleg megkülönböztet a másik kb. 500 Bán József -től ( habár az összes többi Bán József -nek is ugyanannyi joga van a nevéhez, mint nekem és én is csak a dolgaim intézésének a megkönnyítése miatt igyekszem a nevemet is használni, amit Édesapámtól és Édesanyámtól kaptam ). Egyébként a jogot a politikusok írják a választóktól kapott fizetésért és persze bármikor rábírható egy része arra, hogy több pénz fejében a pénzt juttató szája íze szerint átírja azt. Kiemelkedő rész a "tisztességes felhasználás" és a tulajdon fogalma, ami azért a három ismertebb fennmaradt jogrendszer ( magyar, európai, angol-amerikai ) és a persze jogrendszernek nem nevezhető Kínai szerint is mást és mást jelent ( persze mindegyik alapja a római és a zsidó jog, amikről jobb nem is beszélni a rabszolgaság intézménye és a szabad gyilkolás és vagyonrablás lehetősége miatt ). Megjegyzem, hogy a műveim létrehozásához nekem is rengeteg könyvet és szoftvert kellett megvásárolnom, rengeteg könyvet és szoftvert kellett megismernem, amiket épp nem lehetett megvásárolni és természetesen mostanában általában teljesen ingyenesen, szabadon ( free és open source ) felhasználható nyílt forráskódú szoftvereket használok fel a dolgaimhoz a mellett, hogy még mostanában is kell még nekem is néha szoftver licencet is vásárolni. Utoljára szerkesztette: banjozsef, 2025.04.18. 08:23:31