manypet#4
Nem hülye ő egyáltalán. Tudja nagyon jól, hogy mit csinál. Azoknak tesz keresztbe, akik korábban neki tettek keresztbe. Ha a közösségi oldalamon tiltom Trump-ot mondvacsinált okokkal, akkor ne lepődjek meg, hogy ha hatalomra kerül, ő fog sz@patni engem. Ha dollármilliókat adok Trump lejáratására, akkor se lepődjek meg, ha utána elnökként ő fog engem lejáratni, csak éppen ott, ahol az meg nekem fáj. Nincs ebben semmi bonyolult, csak szimplán emlékszik arra, hogy kik is álltak az oldalán és kik csesztették.
Musk esetében meg majd a részvényesek eldöntik, ki is legyen a vezető. Ha nekik így megfelel, akkor ki vagy te, hogy ezt felülbíráld? A karlendítéssel kapcsolatban meg igen gáz jönnöd, látszik, hogy a ballib propaganda hatott rád. Csak mert az véletlenül sem náci karlendítés volt. Csak a propaganda hazudta ezt róla. És most akkor meglepődünk, hogy pont azokat próbálja Musk és Trump kicsinálni, akik így álltak hozzájuk? Miért, mit kellene tenniük? Te mit tennél, ha lejárató kampányok hada van ellened, ha hazudnak rólad orrba-szájba, meg hogy cenzúráznak meg bíróság elé citálnak sokszor mondvacsinált okokkal? Szépen mosolyognál? Nem, a normális ember visszaütne. Ők most ezt teszik. Tetszettek volna nem b@sztatni őket ilyen módon és mértékben. Trump és usk a woke-fasizmus egyik mellékterméke. Rusnya melléktermék, de melléktermék, nem pedig az ok. Ugyanúgy, ahogy a háromszoros Orbán 2/3 sem csak úgy magától jött. Kellett hozzá a balliberális horda agymenése, amihez képest az emberek többségének még Orbán is egy vállalható alternatíva volt. Ugyanez megy most az USAban is. A balliberális komcsi véglények agyhalála után az amerikai embereknek még sajnos Trump is egy vállalható alternatíva lett.
És ugyanez lesz az eredmény is. Trump-ékat is majd csak úgy lehet leváltani, ha a ballibeket is leváltja egyúttal valaki. Mert a ballibek már nem fogják tudni, mivel hozzájuk képest mindig is vállalhatóbb lesz Trump, ahogy Orbán is midig vállalhatóbb lesz, mint Gyurcsány. Orbán a hatalmát Gyurcsánynak köszönheti, ahogy Trumpék is a hatalmukat végső soron a demokratáknak köszönhetik. És innentől ezek csak egyben válthatóak majd le, külön-külön nem.