• manypet
    "Nem vágom az eszmefuttatásod."
    Azt veszem észre.

"Te azt állítod hogy a hirdetők a facebookon majd drágábban hirdethetnek, és ezért árat fognak emelni?"
    A FB fog árat emelni, és a hirdetők meg majd beépítik az áraikba. Igen.

"Szóval ha a Média Markt holnaptól ugyanazt a hirdetést pár százalékkal többért adhatja fel a facebookon, akkor ha én - aki nem vagyok facebook felhasználó - besétálok a Médiába, akkor drágábban vásárolok meg egy monitort?"
    Na látod, csak érted te ezt, ha akarod! :-)
    Csak segítségképpen megjegyezném, hogy a MMnál való eddigi esetleges vásárlásod árában is benne volt eddig is a MM reklámköltsége. Még ha nem is voltál FB felhasználó. Tudod, kemény dolgok ezek. De biztos vagyok benne, hogy képes leszel ezt majd feldolgozni, elég erős vagy hozzá. Bízom benned!

"Mint említettem nem vagyok facebook felhasználó, és továbbra is azt mondom büntessék meg minél többre."
    Igen, ilyen az egységsugarú proli. A túlzottan összetett dolgok teljesen bezavarják, ezért ilyen esetben visszatér az egybites megoldásokhoz, mert azt még ő is megérti.

"De sajnos nem fogják olyan sokra büntetni hogy tönkre menjen, ezért jobb lenne ha beszántanák a francba az egészet."
    No lám, meg is érkezett az egybites gondolkodás! :-)