Bruce_Willis#7
Windows Phone-om volt.
Nagyon szerettem, és mikor befuccsolt, rögtön utána iphone-ra váltottam. Mondjuk rohadt nehéz volt megszokni mindkettőt.
Azóta viszont a Microsoftban is csalódtam, mert elkezdtek ők is az adatgyűjtés irányába menni, és minden szoftvere egyre erőszakosabb. A Win 11-en is ezt tapasztalom. Nem tudok már úgy megbízni bennük sem mint régen.
Az apple viszont nem akar mindent erőszakkal megoldani, csak a rendszere buta. De nem az iOS. Azzal most már elégedett vagyok. (10 éve még nem ezt mondtam.)
Hanem a MacOS. Annyira nem tudtam megszokni hogy a Mac Mini ott porosodik már lassan 3 éve. Minden nyakatekert rajta, mintha én a bal lábammal vakarnám meg a jobb fülemet.
Imádom a gyorsgombokat PC-n de Mac-en vagy nincs, vagy rohadtul nem esik kézre.
Zoomolni például nem lehet a képnézegetés közben a fotók appban a ctrl+görgővel. LOL
És ez csak egy apró dolog, de a munkámnak, és a hétköznapjaimnak a is a része. Sok ilyen van..
Akkora csalódás volt ez így nekem hogy azt le sem tudnám írni.
Pedig szerintem nem lenne nehéz egy jó rendszert összehozni, csak néhány fő szabályt kellene betartani. Például a magánélet védelme. És nem kell mindenben különc lenni mint az apple.