• nlght
    "Te az elmúlt 15 évben barlangban laktál, vagy a telexen kívül mást nem olvasol?"

Több helyről igyekszem tájékozódni, néha még kiváncsiságomban az origo-t is megnyitom, hogy összehasonlítsam melyek azok a hírek, amelyeket kicenzúráztak a napi tájékoztatásból, hogy Putyin és Orbán nemes, becses uralkodónak tűnjön az egységsugarúak szemében. De ugyanúgy rácsodálkozok, ha a 444, vagy a telex nem számol be valami bicskanyitogató dologról.

Na, de még mindig lógsz nekünk egy Soros Gyuri supervillain két pelenkacsere között behódoltatja Ukrajnát forrással. Gondolom sokáig tart, amíg a cirill betűket lefordítod oroszról magyarra. Sebaj, megvárjuk.

Szvsz kicsit bealudt Rogán propaganda gépezete 15 év alatt. Még nem is hallottam eddig, hogy Soros Gyuri miatt van az orosz-ukrán háború. Soros Gyuri 95 éves szottyadt öregember, aki várja a halált két beöntés között, már csak a leghabzóbb szájú agyhalottak hiszik el róla, hogy ő Dr. Doom, minden gonoszság forrása a világban. Gyurcsányra már nem lehet mondani, hogy az elmúlt 8 év miatt van szarban az ország, mint régen. De jó bűnbak is volt Gyurcsány, bármit rá lehetett kenni, az ostoba nép mindent elhitt róla. Brüsszel azért nem jó bűnbak, mert a magyarok 75%-a támogatja az EU tagságot, még a fideszben is rengetegen, hiába szapulja a propagandagép Brüsszelt.
    Orbán azért tudott választásokat nyerni anélkül (a választási csalásokra most ne térjünk ki, nem akarok sokat gépelni) hogy kiállt volna vitára, mert volt egy ellenségkép. Az egységsugarú embereknek elég ennyi, eszükbe se jutna megkérdezni, hogy ha Orbán olyan becsületes és erős vezető, akkor miért nem mert vitára kiállni senki ellen 2002 óta, amikor Gyurcsány a földbe döngölte (nem vagyok Gyurcsány hívő, előrebocsájtom, de vicces leírni, hogy ez a fenegyerek Gyurcsány feltörölte vele a padlót és azóta senki ellen sem mert kiállni, lehet ide terapeuta kellene).
    Szóval már nincs jó ellenségkép. Próbálnak most Magyar Péter ellen uszítani, de ő a saját belső emberük volt, és ismeri a kottát, a zenekart, a karmestert és a csontvázakat a szekrényben, szóval meglátjuk mi lesz jövőre. Úgy tudom, hogy Orbán előre jelezte, hogy nem mer kiállni Magyar Péter ellen vitára, pedig Magyar Péter szinte szabad kezet adott volna neki a vita szervezésénél.

Egy szó mint száz, várjuk az orosz "tananyagaid" fordítását! Hagy nevessünk egy jót!