• Vanek úr
    Izé.... én független hírforrásoknál azt olvastam, hogy folyamatosan esik a népszerűségük. A saját (és az ellenfél) táborban még tartják magukat a beiktatás idején csúcson lévő szimpátia szintet, de a 'semleges' választóknál jelentősen esett a népszerűségük. Egyrészt nem tetszik 'otthon' sem az, hogy a szövetségeseivel hogyan 'tárgyal', másrészt a tovább emelkedő árak sem segítik az elfogadottságukat (most a legújabb, hogy a 'rohadt mocsok EU', akinek 25%-os vámot ad, az adjon nekik tojást, mert a madárinfluenza miatt náluk alig van, és ezért egekben az ára - ja, és természetesen ez is Gyurcsány Biden hibája). Ráadásul a gazdaságnak az sem jó, hogy egyik nap vám, másik nap elhalasztjuk, harmadik nap megint vám, negyedik nap meg ismét más álláspontot képviselnek, mert nem tudnak előre számítani. Persze, a beígért 'osztogatás' lehet, hogy vesz majd pár szavazót, de a minden további nélkül kirúgott emberek meg nem hiszem, hogy örülnek majd.
    Vagyis én nem hiszem, hogy 12 évig még ott lesznek. De majd jövőre úgyis meglátjuk a félidős választásoknál, hogy mennyire változik a szenátus és a képviselőház összetétele. Az már tényleg mutathat majd valami trendet.