manypet#36
"Szerinted neki a címe és végzettsége honnan van? Adta magának vagy szervezett oktatásban vett részt?"
Húbammeg!
Eddig is tudtam, hogy nem az eszedért fognak elrabolni a földönkívüliek. De ezt a szintet már magam sem gondoltam volna. És akkor neked adtak diplomát??? Mire baszdki? A 80 IQ-dra??? Persze az is tisztán látszik, hogy még csak arra sem vetted a fáradtságot, hogy elolvasd és értelmezd, amiket linkeltem meg leírtam. (Vagy csak rohadt kínos volt, hogy semmit nem tudsz rá nyekeregni.)
Tudod öcsém, az még csak hagyján, hogy tényleg ostoba vagy. Mert nyilvánvalóan látszik az eddigiekből, hogy az összefüggések meglátása elég távol áll tőled. Olyan alap dolgokat nem fogtál fel, hogy csak pislogok. De elfogadjuk, betudjuk az oktatási rendszer színvonalának. Diplomát adnak valakinek, aki tök egyszerű összefüggések meglátására sem képes. Oké, legyen, láttunk már ilyet sokat, lapozzunk.
Még az is elmegy, hogy el sem olvasod, amit odarakok neked. (Persze azért van pofád nekem írni, hogy nincs érvem, miközben idevetsz két sor semmit, a lényegi részeket meg úgy ugrod át, mint átlag fideszes képviselő a parlamentben feltett kényes kérdéseket.) Ez is még hagyján, elfogadja az ember, van ilyen egy átlag kommentfalon, nem mindenkinek van annyi tartása, hogy egyáltalán érdemben reagáljon arra, amit odaraknak elé.
De hogy annyira gerinctelen legyél, hogy ilyen mértékű csúsztatást képes vagy beletolni mások pofájába, na az tényleg példa nélküli. Írogatok már a neten pár éve, de ilyen mértékű jellemtelen aljassággal még soha nem találkoztam. Hiszen azt még a te 80IQd is tökéletesen tudja, hogy ma a világon mindenki iskolába jár. És éppen azt írom, és azt mondják ezek az emberek is, hogy hiába jársz oda, akkor sincs értelme. (Persze ha nem jártak volna iskolába, akkor azzal jönnél, hogy azért nem relevánsak számodra. Ha jártak iskolába, akkor az az érved, ha meg nem, akkor az lenne. Valahogy kezelned kell, hogy rohadt kínos az újabb beégésed.) És mégis van pofád egy ekkora csúsztatást idetolni???
Öcsém baszdki, eszet nem tudok neked adni. De azért nyugtass meg, hogy pszichiáterhez azért jársz. Ugye jársz? Ennyire mocskos gerinctelenséget, ilyen aljas sunyiságot, amit most idetoltál, még a parlamentben sem találni. Értem én, hogy nagyon fájt, hogy kifogytál az érvekből. Értem én, hogy tombol benned a kognitív disszonancia és nem tudsz vele mit kezdeni. Értem én, hogy kínos számodra, hogy beégtél a "nem releváns emberek" dumáddal meg a többi sületlenséggel. Értem én, hogy minden eddig "érvedet" simán cáfoltam, a "régen analfabéták voltak"-tól a "te sem tudod az érettségi anyagot"-ig. Értem én, hogy az utóbbinál az is rohadt kínos volt neked, hogy még csak fel sem fogtad harmadjára sem, hogy mi a francról is írok, pedig már lassan a klaviatúrám is értette. Értem mindezt. És azt is, hogy mindez magyarázza, hogy semmilyen érvet nem tudtál felhozni arra, amit írtam neked, és hogy minden egyes részt beteg kétségbeeséssel ugrottál át. Mindezt értem és elfogadom. De ez a szintű gerinctelen csúsztatás, amihez képest még a városligeti műjégpálya is kutyafasza, vagy egy pszichopatára, vagy egy érzelmileg mérhetetlenül elkorcsosult nyomorékra hajaz. Nyugtass meg, hogy jársz pszichiáterhez, és nem kezelés nélkül flangálsz emberek között. Kérlek, nyugtass meg!